GʻАFURONА MАHORАT SIRLАRI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada o‘zbek adabiyotining yirik namoyandalaridan biri, o‘zining mashhur  yumoristik asarlari, mazmunli tarjimalari bilan elga tanilgan, o‘zbek farzandi Gʻafur Gʻulom haqida va u yozgan mashhur asarlar talqini xususida so‘z yuriligan.