Birlashgan Millatlar Tashkiloti va Yevropa Ittifoqining narkotiklarga qarshi kurash sohasidagi hamkorlik mexanizmlari (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqola Birlashgan Millatlar Tashkiloti va Yevropa Ittifoqi tomonidan narkotik vositlarga qarshi kurash mehanizmlari va o‘zaro hamkorligining istiqbollari va ma’lum kamchiliklar to‘g‘risida so‘z yuritadi va takliflar beradi.