ИНВЕСТИЦИЯВИЙ МУҲИТНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ХОРИЖИЙ ДАВЛАТЛАР ТАЖРИБАСИ ВА УНИ МАМЛАКАТИМИЗ ҚИШЛОҚ ХЎЖАЛИГИДА ҚЎЛЛАШ ИМКОНИЯТЛАРИ. (Journal of Universal Science Research, 2024)
Мақолада ўтиш даври иқтисодиёти шароитида, хорижий сармояни фаол жалб этиш ва фойдаланиш  бўйича ривожланган хорижий давлатлар тажрибаси ва ундан мамлакатимизга хос жиҳатларидан фойдаланиш бўйича фикрлар келтирилган.