Sun'iy intellekt va ta'lim (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada sun'iy intellekt (SI) ta'lim sohasida qanday qo'llanilishi va ta'siri tahlil qilinadi. SI texnologiyalari, masalan, mashinani o'qitish, tabiiy tilni qayta ishlash va analitik vositalar yordamida ta'lim jarayonini qanday yaxshilash mumkinligi ko'rsatiladi. Maqolada shuningdek, SI yordamida individual ta'lim dasturlari yaratish, o'quvchilarning o'zlashtirish darajasini baholash va o'qituvchilarga yordam berish imkoniyatlari muhokama qilinadi..