MARKAZIY OSIYO DAVLATLARI O‘RTASIDAGI IQTISODIY HAMKORLIKNING ISTIQBOLLARI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada Markaziy Osiyo davlatlari o‘rtasidagi iqtisodiy hamkorlikning hozirgi holati va rivojlanish istiqbollari o‘rganilgan. Maqolada hududiy iqtisodiy integratsiyaning muhimligi, mavjud to‘siqlar va ularni bartaraf etish yo‘llari haqida so‘z yuritiladi. Iqtisodiy hamkorlikni chuqurlashtirish orqali mintaqaviy barqarorlik va farovonlikni oshirish imkoniyatlari ko‘rib chiqilgan.