Pedagogika fanini o‘rganishning bugungi dolzarb ahamiyati va maqsad, vazifalari (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu  maqolada o‘zbek pedagogikasi fanining rivojlanish tarixi, vazifalari, maqsadlari, uni o‘rganish tamoyillari haqida fikr yuritilgan. Shuningdek, maqolada pedagogika fanining jamiyat taraqqiyotida tutgan o‘rni, uning yoshlar ta’lim-tarbiyasidagi ahamiyati haqida so‘z boradi.