MADANIYATNING INSON VA JAMIYAT HAYOTIDAGI O’RNI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada “madaniyat” tushunchasiga keng miqyosda ta’rif berilib, jamiyatni ma’naviy madaniyatini takomillashtirish jarayonini har tomonlama o’rganilib, uning inson hayotidagi o’rni aniqlanadi va tahlil etiladi.