ПОРЛАНЦЕМЕНТ ИШЛАБ ЧИҚАРИШДА ИШЛАТИЛАДИГАН ХОМ АШЁЛАРНИНГ КЛИНКЕРНИ ПИШИРИШ ЧАРАЁНИГА ТАЪСИРИНИ ЎРГАНИШ (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ушбу мақолада портландсемент ишлаб чиқаришда ишлатиладиган хомашёларнинг клинкерга таъсирини ўрганиш хақида баён этилган.