MOBIL ILOVA YARATISHNI VIRTUAL O‘RGATISHDA GLOBAL AXBOROT TIZIMLARI VA TEXNOLOGIYALARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mobil ilova yaratish axborot tizimlari mavzusida bir necha yillik tadqiqotlar va o'rganish jarayonlaridan o'tkazilgan keyingi ma'lumotlarga ko'ra, mobil ilovalarni yaratish uchun eng xavfsiz, tez va samarali usullar dot tizimlarini qo'llashdir. Bu tizimlar dasturlash tilini, dasturiy ta'minotni, prototyping asboblarini va boshqa zarur vositalarni o'z ichiga oladi. Ushbu maqolada mobil ilova yaratishni virtual o‘rgatishda global axborot tizimlari va texnologiyalari haqida ma’lumot beriladi.