САНОАТ КЛАСТЕРИДА МУВОФИҚЛАШТИРИШ МЕХАНИЗМЛАРИНИНГ РИВОЖЛАНИШ ДАРАЖАСИ (Journal of Universal Science Research, 2024)
Мақолада кооперацияни ривожлантиришда саноат кластерининг аҳамияти ҳамда саноат кластерида мувофиқлаштириш механизмларининг ривожланиш даражасини баҳолаш кўрсаткичлари ва мезонлари ҳақида фикр юритилган.