KICHIK BIZNES SUB'YEKTLARI HAQIDA MA'LUMOT (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada kichik biznes sub'ektlari chuqur tahlil qilinib, ularning xususiyatlari, ahamiyati, muammolari va iqtisodiyotga qo'shgan hissasi o'rganiladi. U kichik biznes dinamikasi bo'yicha mavjud adabiyotlarni ko'rib chiqadi, ushbu sub'ektlarni o'rganish metodologiyasini muhokama qiladi, so'nggi tadqiqotlar natijalarini taqdim etadi va zamonaviy iqtisodiy landshaftlarda kichik biznesning o'rni va ta'siri bo'yicha xulosalar beradi.