ANTROPOSENTRIK TILSHUNOSLIK TERMINOLOGIYASIDA POLISEMIYA HODISASI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada antroposentrik paradigma, uning mohiyati, zamonaviy yo‘nalishlari, o‘ziga xos terminlari haqida so‘z yuritilgan. Terminlar o‘rtasida polisemiya hodisasi “kod” termini orqali ochib berilgan, fikrlar misollar orqali dalillangan.