PIROLIZ MOYINING XOSSALARI VA TARKIBINI O’RGANISH (Journal of Universal Science Research, 2024)
Piroliz distillyatining fraksion tarkibi labaratoriyada haydash bilan aniqlangan va uni o’tkazish orqali asta sekin oshayotgan haroratda tarkibidan bir-biridan  qaynab chiqish chegaralari bilan farq qiladigan fraksiyalar yordamida  haydalishi ko’rsatilgan.