JINOYAT ISHLARI BO’YICHA SIRG’ALI TUMAN SUDINING SUDYASI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada jinoyat protsessining sudgacha bo’lgan bosqichi, ya’ni jinoyat ishlarini tergov qilish jarayonida axborot texnologiya vositalaridan foydalanishning protsessual jihatlarini o’rganishga bag’ishlangan. Ishda axborot texnologiya vositalaridan foydalanish qoidalarini tartibga soluvchi milliy va xalqaro qonunchilik normalarini o’rganish natijasida tergov harakatlarini o’tkazish amaliyotiga bir necta takliflar berib o’tilgan.