NORMUROD NORQOBILOVNING “KURASH” HIKOYASIDA MILLIYLIK VA AVLOD MASALASI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqolada Normurod Norqobilovning “Kurash” hikoyasida gurur, milliylik, meros, qadriyatlar va kuchining masalalarini ko‘rib chiqadi. Hikoya asosida yozuvchining badiiy mahorati, personaj yaratish jarayonida ifoda shakllari tahlil qilindi.