ОТА-ОНАЛАР ВА ЎСМИР ЎРТАСИДАГИ МУНОСАБАТЛАРДА КОНФЛИКТ ВАЗИЯТЛАР (Journal of Universal Science Research, 2023)
оила аъзолари орсидаги, фарзанд ва ота-оналар муносабатидаги келишмовчиликларининг сабаб ва оқибатлари ёритиб берилган.