ZAMONAVIY INNOVATSION TAʼLIM (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy innovatsion ta’limning tutgan o’rni va ahamiyati bayon etilgan. Ta’limda innovatsion texnologiyalarni o’rganishni tartibga solish va uni to’g’ri yo’nalishga yo’naltirishning ijobiy tomonlari aks ettirilgan.