INGLIZ TILINI O‘QITISHNING ZAMONAVIY USULLARI. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Bugungi kunda xorijiy tillarni bilish ko‘nikmasi proffessionl ta‘limning ajralmas qismlaridan biri bo‘lib bormoqda. Turli sohalardagi mutaxassislarda chet ellik hamkorlar bilan hamkorlik qilish ko‘rsatkichi yuqori bo‘lganligi sababli, ularda til o‘rganishga bo‘lgan talab yuqoridir.Ushbu maqolada ingliz tilini o’rganishda va o’qitishda zamonaviy usullar haqida ma’lumotlar berilgan.