Janubiy Qoraqolpo’gistondagi ayrim laqablar xususida (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada antroponomik birlik hisoblangan laqab termini haqida nomshunos olimlarning fikri, badiiy adabiyotda laqablarning qo’llanishi hamda Janubiy Qoraqolpg’istondagi ayrim laqablar to’g’risida ma’lumot beradi.