Hozirgi oʻzbek tilida polifunksionallik (Journal of Universal Science Research, 2023)
Hozirgi oʻzbek tilida soʻzlarning funksional imkoniyatlarini oʻrganish, ularni koʻp ma’nolilikdan farqlash muhim masalalardan biri boʻlib kelmoqda. Tadqiqot manbayi polifunksional soʻzlarning anglatayotgan ma’nolarini oʻrganish, chuqur tahlil qilishni talab qiladi.