Xorazm viloyatining shevalarida qo‘llaniladigan maqollarning mohiyati va xususiyatlari. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada rang-barang mavzularga ega bo‘lgan va Xorazm viloyatining Urganch, Xiva va Yangiariq hududlarining shevalarida qo‘llaniladigan maqollar va ularning ma’nolari haqida mulohaza yuritilgan.