(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqola talabalarni innovatsion faoliyatga tayyorlashda kreativ yondashuvga bag’ishlangan. Kreativlik-bu yangi, original g’oyalarni yaratish, fikrlashning nostandart shakli, berilgan muammolarga omadli yechimlar toppish hisoblanib, talabalarning to’laqonli o’z ongi, aql zakovati, zukkoligi bilan bilim olishga va ijod qilishga kreativlik xususiyatlarini rivojlantiruvchi maqsad va vazifalarni ishlab chiqish hamda dars jarayonida unga amal qilish bugungi kunning muhim vazifalaridan biridir.