(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada Surxondaryo viloyatida kichik biznes va xususiy tadbirkorlik ishlab chiqarish hajmiga asosiy kapitalga o‘zlashtirilgan investitsuyalarning ta’siri ekonometrik tahlil qilingan. Natijada qisqa va uzoq muddatli multiplikatorlar qiymatlari aniqlangan va xulosa qilingan.