(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ушбу мақолада модификация қилинган нитрон толасига пахта толасини маълум улушларда аралаштириб йигирилган ипларнинг 1 даврли чўзилиш деформациясида олинган кўрсаткичлари таҳлил қилинган.