(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy kompyuter texnologiyalari asosida kompetensiyaviy yondashuv asosida ta’lim berish imkoniyatlaridan umumta’lim maktablarining boshlang‘ich sinf darslarida foydalanishning afzallik va qulayliklari yoritilgan.