(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada muallif so’ngi yillarda O’zbekistonda xavfsizlik, mudofaa, harbiy sohadagi islohatlar, yangilanishlar, yutuqlarga to’xtalib o’tgan. Shuningdek, Prezidentimiz Shavkat Mirziyoyevning harbiy soha haqidagi bebaho fikrlarini ham keltirib o’tkan.