(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning kasbiy malakasini oshirish uchun umuminsoniy qadriyatlarni ta’lim tizimiga kiritish muhimligi haqida so‘z boradi. Bu mavzu bo’yicha adabiyotlar tahlilini taqdim etadi va bunday tizimni amalga oshirish metodologiyasini taklif qiladi. Ushbu tadqiqot natijalari shuni ko’rsatadiki, umuminsoniy qadriyatlarni ta’lim tizimiga kiritish o’quvchilarning ko’nikma va bilimlarini oshirish, kasbiy kompetentsiyani oshirishga olib keladi.