(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Oqqanot zararkunandalari limon yetishtiruvchilar uchun keng tarqalgan muammo bo’lib, limon daraxtlarining barglari, mevalari va umumiy salomatligiga jiddiy zarar yetkazadi. Ushbu maqola oqqanot zararkunandalarining limon daraxtlariga ta’siri bo’yicha adabiyotlarni ko’rib chiqish, shuningdek, ushbu zararkunandalar keltirgan zararni o’lchash metodologiyasini taqdim etishdan iborat.