(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
O‘zbekning buyuk shoirasi Zulfiya Isroilovaning hayoti,ijodiy faoliyati,uning o‘zbek adabiyotidagi o‘rni atroflicha tahlil qilingan.Zulfiya she’rlaridagi insonparvarlik,muhabbat va sadoqat kabi tuyg`ularning aks ettirilishi.