(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada qadimdan to hozirgacha bo‘lgan an’anaviy, betakror liboslarini ko‘rsatish, Surxon hududida saqlanib kelinayotgan milliy liboslarining etnoxususiyatlari aks ettirish va ularning davomiyligini anglatishdan iborat bo‘lgan ma’lumotlar haqida yoritiladi.