(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada mamlakatimizga jalb qilinadigan investitsiуаlаr tо‘g’risida olimlarni qarashlari, investitsion muhit, investitisiyalar turlari mohiyati, tо‘g‘ridаn-tо‘g‘ri vа pоrtfel investitsiуаlаr va bizni siyosatimizdagi olib boriladigan ishlar tо‘g’risida ilmiy-nazariy fikrlar bayon etilgan.