(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada davlat ramzlari, ulardagi ramziy ma’nolar shuningdek Vatanparvarlik xissi nimadan boshlanishi hamda harbiy Vatanparlik mazmun mohiyati xususida fikr yuritiladi. Hozirgi kunda Davlat, Ramz tushunchalarini anglamasdan “Vatanparvar” inson va jamiyatni qurib bo‘lmasligi hayotiy jarayonlarda o‘z aksini topganligi to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.