(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada gap bo`lagi haqida umumiy ma`lumot va uning qanday shakllanishi gap bo`lagining avvalgi va hozirgi kundagi tuzilishi haqida so`z boradi.