(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Pamedor navlarini yangilash va ularni ekisportga tayyorlash. Uning tarkibini aniqlash. Uning tarixini o’rganish va yangi navlardan yuqori hosil olish. Pomedorning yovoyi turlarini aniqlash.