(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Donorning past o’lchami hisobiga yumshoq bug’doy navlarini joylashtirish imkoniyati to’g’risida xulosa chiqarildi. Shu asosda O’zbekistonning sug’oriladigan sharoitlari uchun seleksiya dasturi bo’yicha qimmatli seleksiya materiali yaratildi.