(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Maʼlumki, Dinshunoslik fani hozirda bakalavr bosqichining 1-kursida tahsil olayotgan barcha talabalar uchun majburiy shaklda oʻtilmoqda. Bu fanning oliy taʼlim tizimida barcha talabalarga oʻtilayotganligi bejizga emas albatta. Uning komil insonni tarbiyalashdagi oʻrni va ahamiyati juda katta hisoblanadi. Ayniqsa, boʻlajak pedagoglar oʻzining kelgusi faoliyatida muhim koʻnikma va malakaga ega boʻlishlari hisobga olinsa, masalaning ahamiyati yanada oydinlashadi. Maqolada boʻlajak pedagoglarni tayyorlashda ushbu fanning ahamiyati tahlil qilingan.