(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Maqolada globallashuv jarayoni, bosqichlari hamda maʼnaviy tahdid tushunchasi yondashuvlar va talqinlar ularning mazmun mohiyati haqida soʻz boradi. Shuningdek, maʼnaviy tahdidlarning salbiy jihatlari va milliy maʼnaviyatga taʼsiri toʻgʻrisida fikr mulohazalar yuritilgan.