(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2024)
Maqolada gulxayri o‘simligining o‘ziga hosligi va o‘simlik kimyoviy tarkibi boyligi, shifobaxshligi, oziq-ovqat, kosmetologiya, xalq tabobati va rasmiy tibbiyotda foydalanish yo‘llari keltirilgan.