(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning ijtimoiy psixologik xususiyatlari, muloqotning bolaning aqliy rivojlanishiga ta`siri hamda muloqot madaniyatini shakillantirishning psixologik shart-sharoitlari haqida ma’lumotlar berilgan.