(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqola BULUTI texnalogiyalarini tizimida qo’llanish usuli va uni xayotga tadbiqi xaqida keng yoritilgan. Jumladan cloud computing, Amazon web services , googleni ishga tushushi, , bulutli hisblash turlari. Yunesko xaqida, AKT va boshqa masalalar haqida malumotlar keng yoritilgan