(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada, talaba yoshlarning psixologik o’ziga xos xususiyatlari va talaba yoshlar deganda moddiy va ma’naviy ishlab chiqarishda ijtimoiy hayotda va mutaxassislikka oid rollarni muayyan qoida va maxsus dastur asosida bajarishga tayyorlanayotgan ijtimoiy guruh haqida so’z boradi.