(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Барчамизга маълумки, ҳамширалик ишида муомила маданияти енг муҳим ҳислат ҳисобланади. Ушбу мақолада ҳамширанинг мулоқоти, ундаги етика ва деонтологияси ҳақида сўз боради.