(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
ushbu maqolada o’zga xalqlarni madaniyatini o’rganish, ularning urf odatlari va etiqodlarini tushunish xalqlar o’rtasida madaniy aloqalarni yolga qoyishning ijobiy jihatlari yoritib berilgan. Bunda asosan chet tilini o’rganish jarayonida o’sha tilda o’z ona tili sifatida so’zlashuvchi xalqning madaniyatini paralel ravishda o’rganib borish uchun chet tili o’qituvchilarga bir nechta tavsiyalar berilgan.