(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada pishitilgan iplarning xossalarini yaxshilash iplarni pishitish texnika va texnologiyasini tadqiqi bо‘yicha olimlarning izlanishlari tahlil etilgan. Tahlillar natijasiga kо‘ra, qо‘shburam pishitish mashinasida turli assortimentdagi iplar ishlab chiqarish bо‘yicha tajribalar о‘tkazilib, natijalari tahlili asosida hulosalar berilgan.