(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada Amudaryo hududning yer suv resurslaridan oqilona foydalanishda tabiiy-meliorativ rayonlarning ro‘li borish haqida ma’lumotlar keltirilgan.