(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Zamonaviy ingliz tilida uning so’z boyligini kengaytiradigan ma’lum miqdordagi turli xil so’z yasalish jarayonlarini kuzatish mumkin. Ushbu maqolada so’z yasashning nisbatan yangi, ammo juda samarali usuli, ya’ni konvertatsiya, shuningdek ularni tarjima qilish jarayonidagi madaniy omillardan foydalangan holda zamonaviy ingliz tilidagi tushuntirish lug’atlari va ommabop ommaviy axborot vositalaridagi konversiya holatlarining eng umumiy ko’rinishini taqdim etadi.