(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Dunyo mamlakatlarida yong’oqning istiqbolli nav va shakllarini yaratish bo’yicha ilmiy tadqiqot ishlari keng rivojlangan.Ushbu maqolada yong’oq o’simligini istiqbolli navlari, shakllarini yaratish, ularning tarkibi bo’yicha va ularni vegetativ ko’paytirish usullari haqida ma’lumotlar berilgan.