(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Bugungi kunda zamonaviy texnalogiyalar rivojlanagn XXI asrda bosma OAV raqobatdosh holati, yutuq va kamchiliklari haqida raqbotlashish jarayonida uning mavqeini oshirish bo‘yicha maqolada batafsil yoritilgan.