(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston Respublikasida taʼlim sohasida xususan boshlangʻich taʼlim sohasida boʻlayotkan islohotlar, hamda taʼlimni kuchaytirish uchun olib borilayotgan zamonaviy yondashuvlar haqida maʼlumot keltiriladi.