(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Boshlang`ich sinf o`quvchilariga matematikadan samarali ta`lim berilishi uchun o`qituvchi boshlang`ich sinflarda matematika o`qitish metodikasini egallab, chuqur o`zlashtirib olmog`i lozim. Ushbu maqolada aynan boshlang‘ich sinfda matematik savodxonlikni oshirish haqida so‘z yuritilgan.